Fotograf Marcus i Stockholm

nQqDjlLSQ1p23kTxuM4g_9548296660_cc91a74194_o

Trevlig, duktig och engagerad yrkesfotograf med kreativ känsla som gillar att ta roliga och annorlunda bilder. Jag har en bred repertoar och stor erfarenhet som kan alla tips och yrkesknep. Här har ni en fotograf som verkligen brinner för sitt yrke sedan 2003.

Jag arbetar helt med digital produktion vilket jag tycker skapar ett smidigt arbetssätt som ger mig frihet att kunna arbeta effektivt och därför kan jag erbjuda bra priser och hög kvalitet! Jag fotograferar både på plats hos er och i fotostudio på Södermalm.

Som fotograf har jag lärt mig att alla uppdrag är olika och har olika mål och förutsättningar. Det är något som gör varje kund och fotografering unik, vilket jag tror är en del i att jobbet aldrig blir tråkigt! Något som jag värdesätter är ömsesidig respekt och god kommunikation där man lyssnar på varandras idéer och förslag. Jag tror att de bästa bilderna tas i samarbete mellan fotograf och kund.

SxzoRwBVRgiIliTBXr2h_kyoyo

Tillsammans skapar vi snygga och unika bilder till er verksamhet som hjälper er att stödja ert varumärke och reklamkampanj. Vi tar produktbilder som får era varor att skilja sig från mängden. Bra bilder blir allt viktigare när ni kommunicerar med era kunder, en stark visuell närvaro på marknaden kommer hjälpa er på den vägen.

Fotograf Stockholm

Är namnet på mitt senaste projekt, här på Fotograf Stockholm kan ni se alla bilder och projekt jag arbetat med. Jag hjälper reklambyråer, formgivare, arkitekter, företag och digitala byråer med rätt bilder till deras verksamhet!

Hur jag kom in på fotografering? Det var mest en ren slump, jag ville lära mig att fota och gick en kurs samt köpte en bra kamera. Efter det så blev jag erbjuden att fotografera på min kompis bröllop och efter att ha arbetat som bröllopsfotograf ett antal år har jag nu gått vidare och utför alla typer av fotograferingar.

Som fotograf levererar jag bilderna digitalt på usb-minne eller via Dropbox som är en smidig tjänst för att överföra bilder över nätet. Priser och prislista för fotografering kan man hitta på hemsidan, jag följer SFF (Svenska Fotografers Förbund) rekommendationer.

Ta gärna kontakt med mig för att se hur jag kan hjälpa er, utmanande projekt är något jag gillar och får mig att utveckla min kreativitet som yrkesfotograf. Så oavsett vad ni behöver ha fotat så kan jag lösa det åt er.

Jag fotar allt från:

  • Människor och event
  • Produkter
  • Modeller
  • Konserter
  • Sportevent
  • Kultur
  • Arkitektur och byggnader
  • Naturupplevelser
  • Mat-bilder

Vill du se några av mina bilder så finns de på hemsidan. Är du intresserad av att använda någon av mina bilder, får du gärna kontakta mig först. Foto-utrustning som jag använder är Canons kameror som jag tycker är bäst.

Ha det toppen!

Markus

 

Advertisements